Tre ting, du kan bruge et lydstudie til

Der kan være mange grunde til at booke et studie, da det er de færreste, der har optageudstyr af ligeså høj kvalitet derhjemme. I et studie er der styr på teknikken og der er en masse udstyr der gør, at du kan optage lyd i højeste kvalitet.

Hvem kan så leje et studie, og hvad kan man egentlig bruge det til?

Indspil musik

Der er nok rigtig mange, der forbinder et lydstudie med indspilning af musik. Det er også oplagt, at leje et studie, hvis du eller dit band står og skal indspille noget musik.

Langt de fleste studier er lydisolerede, hvilket giver en ren og klar lyd på optagelserne. Derudover er de udstyrede med alt fra mixerpult til optageudstyr. Medbring blot dig selv og dine instrumenter, så skal du bare se løjer.

Lav speak og voice-over

Mange vælger også at bruge et lydstudie til at lave speak og/eller voice-over. Grundet lydisoleringen kan man optage en ren og klar speak eller voice-over, hvilket klart er at foretrækker.

Når man laver speak og voice-over skal man også bruge både høretelefoner og en skræm, der viser tekst og eventuelt billede, der skal speakes til. Derfor har mange studier også det nødvendige udstyr der skal til, når man optager speak og voice-over.

Hold et event

Mange lydstudier tilbyder også, at man kan holde et event i deres lokaler. Det kan f.eks. være en tur med dine venner eller familie, en hyggelig aften med dine kollegaer eller noget andet. Læs mere her, hvis du er interesseret i at leje et lydstudie.

Så kan I f.eks. prøve at lave en sang, dubbe en tegnefilm eller lave en reklamespeak. Det kan i hvert fald sætte gang i mange sjove ting, når man tager sine venner med i studiet.