Slå dit indre legebarn løs med hardball våben

Voksenlivet kan til tider gå hen at være lidt kedeligt. Det forventes af en, at man dydigt tager afsted på arbejde hver morgen, og selv når man er hjemme, skal man helst opføre sig ansvarligt og ordentligt. Problemet er bare, at langt de fleste voksne bare føler sig som forvoksede børn, hvorfor barnligheden også helst skal have afløb på en eller anden måde. Får man ikke lov til at slå det indre legebarn løs fra tid til anden, viser det sig faktisk, at det kan lede til psykiske problemer. Alene det bør være nok grund til at finde en hobby eller lignende, der på den ene eller anden måde lader dig være barn igen.

Derudover kan den slags barnlige aktiviteter faktisk også være med til at skabe gode venskaber, fordi det unægtelig lader folk være mere ægte overfor hinanden, end de ville være til en virksomhedsfrokost. Er du så heldig at have børn, kan en barnlig hobby tilmed være med til at styrke forholdet mellem dig og dine børn. Hvem har ikke drømt om en forælder, der interesserede sig for det samme som en selv? Find legen igen med en samling seje hardball våben.

Leg med våben igen

Men hvad er det så lige, man kan give sig i kast med af barnlige aktiviteter. Mulighederne er mange, men du kunne jo for eksempel prøve hardball våben. Det er den slags våben, der ville have givet tallerkenøjne på legepladsen, for de ligner til forveksling ægte våben, om end de kun skyder med hårde plastik kugler. Derfor er hardball våben også under våbenloven. Der er dog ikke noget til at stille sulten hos det indre legebarn som at skyde til måls med hardball våben eller sågar lege rundt med vennerne i det rette udstyr. Vil du gerne tage målskydningen og legen skridtet videre, kan du selvfølgelig også købe et PCP luftgevær. Hvilke ønsker har du undertryk i forsøget på at være voksen?