Red duo endnu en varm nyhed fra Grohe

Grohe har gjort det igen. De har virkelig bevist at de er de førende inden for vandhaner, de er ikke alene de største men de er også de mest innovative.

Med Grohe red duo, den kogende vandhane har de cementerede deres absolutte førsteplads i vandhane branchen.

Nu er det ikke fordi de har betalt mig for at skrive en skamrosende artikel om et af deres produkter. Det er ikke fordi jeg vil sælge dig en vandhane. Men jeg føler bare at jeg må fortælle om hvordan, endnu engang Grohe har imponeret mig, denne gang med det de kalder den kogende vandhane.

Red duo er kort fortalt stort set en almindelig køkkenvandhane, men den kan lave kogende vand, du kan tappe kogende vand uden ventetid, direkte fra hanen.

For mig som har en lille restaurant/grillbar, hvor en stor del af min omsætning er kaffe og kager, er det virkelig en tidsbesparende opfindelse. Jeg har som regel et ryk ind ved 4 tiden og så skal alle have kaffe og kage.

Før tiden var det et problem at koge alt det vand jeg skulle bruge til stempel kanderne, når vandet var kogt skulle det også køle lidt ned til 93 grader celsius som er den optimale temperatur for kaffe brygning. Nu kan jeg bare stille min nye Grohe red duo på 93 grader og fylde kanderne direkte fra vandhanen.

Mange lever med den store misforståelse at man skal lave kaffe med spil kogende vand, det skal man ikke, hvis man gør dette brænder man kaffen af.

Jeg kan varmt anbefale Grohe og deres produkter