Jeg skal have nye hair extensions.

Jeg skal have nye hair extensions.
Jeg skal have nye hair extensions.

Jeg har brugt hair extensions i hvert fald 5 år, man kan sige at jeg er blevet afhængig af dem. Da jeg startede for 5 år siden havde jeg kort tyndt hår. Jeg spurte min frisør hvor lang tid det ville tage før jeg ville have langt fyldigt hår hvis jeg lod håret gro.

Frisøren svarede at hår vokser med cirka en centimeter per måned, så kunne jeg selv regne ud, at hvis jeg ville have mit hår 50 centimeter længere end det var, ville det tage 50 måneder. Men, og et stort men sagde frisøren var, mit hår kunne godt blive længere, men det ville blive ved med at være tyndt. Det ville blive langt og tyndt.

Jeg blev selvfølgelig nedtrykt over denne melding, men så var det hun nævnte hair extensions, hun sagde jeg kunne få langt fyldigt hår på et par timer. Jeg troede først hun lavde en joke med mig, så jeg spurgte “hvad er hår ekstensions?”. Hun svarede “Det er extra hår du sætter på dit eget hår”.

Jeg sprang straks med på ideen, min vildeste drøm kunne blive opfyldt på et par timer for et overkommeligt beløb. Så siden den dag for 5 år siden har jeg haft hår ekstensions, og jeg har glædet mig over det hver gang jeg har kigget mig i spejlet, og det har givet min selvtillid et gevaldig løft.

Den eneste ulempe der er ved ekstensions er at de kun holder 2 til 3 måneder, så skal der nye til. Efter at have prøvet mange extensions frisører har jeg fundet nok Danmarks bedste extensions frisør, nemlig frisør Goldlock.dk, de ligger lige ved Nørreport station.

Jeg kan kun anbefale dem hvis du tænker på at få lavet hair extensions, de er simpelthen de bedste, de er hurtige og så er de billige, men med kvaliteten helt i top.