Hvilke hovedtelefoner der er de bedste er en meget individuelt.

Hvilke hovedtelefoner der er de bedste er en meget individuelt
Hvilke hovedtelefoner der er de bedste er en meget individuelt

Jeg skulle have nye hovedtelefoner, og satte mig for at undersøge hvilke mærke og model der var den bedste valg, det hvor pris og kvalitet hænger bedst sammen.

Det jeg fandt ud af overraskede mig meget, i første omgang ihvertfald. Jeg havde regnet med at få et endegyldigt svar på hvilke høretelefoner jeg skulle købe, derefter regnede jeg med at det var nemt at finde dem online til den helt rigtige pris.

Det skal siges at det ikke er særlig tit jeg har købt høretelefoner, jeg har gennem de sidste 30 år kun købt et sæt, og det var til at bruge til min PC sammen med Skype. Dengang kan jeg huske at jeg valgte den første og bedste model hvor der stod “Velegnet til Skype” på pakken.

Jeg har egentligt været tilfreds med dem jeg købte, men nu er det er nu 8 år siden og de holder ikke mere, en ting er at al skumgummi er faldet af hørebøfferne, men lyden er heller ikke god mere.

Jeg blev først overvældet over hvor mange mærker der findes, jeg gik ind på headaudio, det var min nevø der havde anbefalet dem som nogle af de mere seriøse og dem der har de bedste priser og et stort udvalg.

Chokket kom i den liste over forskellige mærker de fører for at bare nævne nogle få er der     Audio-Technica, Beyerdynamic, Bluedio, Firestone Audio Fostex Grado iBasso Jabra Noontec OPPO Parrot og jeg kan blive ved længe endnu. En ting er at der er rigtig mange forskellige mærker, men i hvert mærke er der også rigtig mange forskellige modeller. Alle modellerne blev anbefalet til forskellig brug.

Jeg må indrømme at jeg gav op og ringede til deres support linje. Her fik jeg fat i en super flink medarbejder der, efter at hav spurgt ind til mine behov kunne anbefalede mig et sæt hovedtelefoner. Jeg fulgte hans råd og har været meget tilfreds.

Jeg kan kun anbefale Headaudio, 5 stjerner herfra.