Gode grunde til låse

Der er en masse gode grunde til at huske at låse, og jo flere grunde jeg begynder at nævne for dig, jo mere enig vil du også være. Det er jeg helt sikker på, og jeg har selv haft indbrud, og jeg husker derfor altid at låse. Jeg kan faktisk ikke huske sidste gang jeg glemte at låse, og jeg regner heller ikke med at det kommer til at ske lige foreløbigt igen. Det er i hvert fald meget tvivlsomt, og hvis det på et eller andet tidspunkt ender med at ske, så håber jeg helt klart også, at det rent faktisk kommer til at ske for mig. Jeg er dog ikke desto mindre utroligt glad for, at jeg rent faktisk kunne få noget af forsikringen fordi at jeg havde husket at låse. Der er dog gang på gang mange mennesker som glemmer at låse, og det ender stort set altid med, at disse mennesker også ender med at få indbrud.

Glemt at låse

Det er altså virkeligt vigtigt, og hvis du en dag begynder stoppe med at låse, så finder du også ud af, at rygtet hurtigt spreder sig, og på et eller andet tidspunkt så kommer det simpelthen til at betyde, at du ikke kan undgå at få en dårlig oplevelse. Du vil altså få indbrud eller det der er værre, og i sidste ende, så kommer det også til at betyde at du begynder at låse igen. Derfor kan du lige så godt spare dig selv for smerten, og altid huske at låse. Det nytter ikke noget at lade være, og hvis jeg var dig, så ville jeg helt klart også huske at låse hver eneste gang jeg gik ud. Jeg håber derfor også, at du snart har lyst til at låse igen. Det er altså ret fedt, og jeg håber virkeligt, at det snart er gået op for dig hvad jeg rent faktisk mener.