
Til trods for hvor skørt det måske lyder, så er det i dag markant billigere, at reservere ens bord på nettet, end det vil være at ringe til restauranten. Det er ligeledes også markant nemmere, at få et bord hurtigere, hvis man altså har for vane, at besøge fine og udsolgte restauranter som Kokkeriet, Tribeca NV og Den Lille Fede. Disse traditionelle danske restauranter har i hvert fald nemt ved, at holde markedet under sig, og nu hvor de kan sælge de overskydende borde på nettet, har de altså altid restauranten fuld. Det er ret imponerende, og det er sikkert også grunden til, at mange andre restauranter i hovedstadsområdet er begyndt at gøre de samme ting. De tilmelder sig altså også rabatordninger på nettet, der giver restauranten muligheder ud over det sædvanlige. Det vil f.eks. sige, at en restaurant som Nørrebro Bryghus vil kunne få et afbud i løbet af dagen, og efterfølgende slå det op inde ved Earlybird. Så kan du som forbruger klikke derind, og vælge lige netop deres tilbud. Det er altså optimalt for alle parter, og jeg er sikker på, at din kulinariske horisont også vil udvide sig markant, når du først er begyndt at besøge nogle af Københavns bedste restauranter.
Kom godt i gang hos Kokkeriet
Det er samtidigt heller ikke alle restauranter, der i dag bliver opdaget hos Earlybird, og det kræver altså, at man har et særligt højt niveau og ry. Hvis jeg var dig, ville jeg derfor også forsøge at stige i graderne, ved ganske enkelt bare, at bestille en plads ved enten Kokkeriet eller Den Lille Fede allerede i dag. Der er dog som sagt også mulighed for et bord på Tribeca NV eller ved Nørrebro Bryghus. Det er altså helt op til dig selv, og selvfølgeligt hvilke reservationer der kan overtages. Det er jo ikke hver dag, at de ovennævnte restauranter alle sammen har afbud, og derfor reservationer tilovers.