Føl glæde ved CPH på en ny måde

For en uge siden var jeg et smut nede og spise i på en restaurant i Kødbyen med mine bekendte.

Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på el løbehjul med sæde og cykelstierne var fulde af el-cykler.Indledningsvist blev jeg noget stram i betrækket, der mest af alt havde lyst til at sætte de unge på disse nye motoriserede køretøjer lidt på plads. Det var særligt yngre der kørte rundt på løbehjul, men hvorledes kunne de have råd til det. Jeg spurgte en mand i mørkt tøj og med hætte, og han sagde det bare var noget han havde lejet. Han introducerede mig til et smart lille trick og det var man kunne få promoveringskoder, som man kunne anvende til gratis ture!

De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Lime, Voi eller Circ. Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en rabatkode. Så jeg tog mobilen og søgte på Lime rabatkode, som var den software jeg havde installeret.

Kort tid efter kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden virkede fint. Der hvor jeg fandt en rabat som jeg kunne bruge på appen, der var der også en del andre interessante kampagnekoder som du kunne bruge. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Sådan får du dine børn med

Jeg kunne onde mine børn at komme med ud og prøve de anderledes “fartøjer”. Noget af det gode ved at have sin familie er at gøre tingene sammen! Ikke desto mindre holder jeg på at barnet er godt beskyttet og har varmen i sin bomuldsforede heldragt og godt pakket ind med bomuldstørklæder. Om mit barn så skal forsøge sig med et airboard eller et elektrisk løbehjul er helt op til barnet selv. Men i hvert så irriterer det mig lidt, at man ikke lejer airboards på samme vis som med el løbehjul. Jeg har dog her fundet en analyse og test af segboards, som burde være helt fine til lidt at fryse rundt i gården og haven! Men hov du kan jo også gøre det på den helt old school way og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Det er faktisk ikke så svært, alt du skal bruge er understellet fra en gammeldags barnevogn med alle 4 hjul, nogle brædder, søm og skruer, nå ja og selvfølgelig noget at styre sæbekassevognen med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassevogn benyttede vi for det ikke skal være løgn en gammel stang fra squatrack, som netop kunne fungere perfekt som rat til sæbekassevognen.

Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!