De unge fyre og proteinpulver

Fred være med de unge fyre der står og ter sig oppe i fitness centret, og som nok aldrig bliver større, fordi de simpelthen bare ikke forstår at træne ordenligt.

De unge fyre at bare fordi de tager lidt proteinpulver, http://www.bodylab.dk/shop/proteinpulver-84s1.html, og river lidt i nogle håndvægte, at de pludseligt er kæmpestore, og det er som om, at jo mere de kigger sig i spejlet og spænder deres muskler jo større bliver de dag for dag, og de råber op om hvor godt proteinpulver er, når man træner ordenligt. Jeg har ærlig talt lyst til at slå samtlige deres tænder ud, og stoppe dem ind i armen på dem, bare så de kan fatte budskabet, med at du ikke bliver stor af proteinpulver, hvis du ikke træner igennem, og slet ikke hvis du bare står og spænder foran et spejl med dine venner, og står og konkurrerer med hvem der er størst og stærkest.

Så hvis de unge typer ikke snart tager sig sammen, ender de alle sammen med deres eget tandsæt siddende i armen, og måske er nogle af dem heldige nok til at få sat deres tænder ind i benet, men nu må vi se hvor godt det kommer til at gå med at styre mit temperament. Ikke desto mindre er det på tide at de får forklaret på god gammel dags maner at det ikke hjælper at spise proteinpulver hvis man ikke også træner, og måden de går i fitness på, er ganske enkelt ikke nok til at blive større, tværtimod risikerer de at når de tager proteinpulver uden at træne ordentligt at de kan gå hen at blive fede.

Det er nemlig sådan er proteinpulver der ikke bliver omdannet til muskler bliver omdannet til fedt, og jeg håber næsten at de snart opdager at de bliver federe og federe i stedet for at blive stærkere, og det er udelukkende på grund af deres elskede proteinpulver.