Bubbletea – det nye og det lækre

Bubbletea er for nyligt kommet til Danmark, og er blevet relativt populært. Det er oprindeligt fra Taiwan, men har længe været kendt i lande som Amerika. Det er noget helt specielt, som enhver te-elsker burde prøve. Læs mere om den nye og lækre trend, bubbletea, her.

Instagram værdigt

Der er ingen tvivl om at mange af os elsker at tage billeder af vores mad og drikke. Bubbletea er ikke bare lækkert for dig som elsker te, men er også flot at se på. Det ser i hvert fald helt specielt ud, og er derfor den perfekte ting at tage et billede af, når du prøver den. Du kan måske få lidt ekstra likes på Instagram eller Facebook. Du kan også lave din egen, se her på https://www.hurtigmums.dk/bubble-tea/.

Der findes flere forskellige slags bubbletea. Der er den helt originale, med boba. Det er altså de små kugler, der er i teen. Der er to slags, te lavet på mælk, og en på iste. Desuden kan man flere steder få bubbletea med iste, hvor de små kugler i teen, popper i munden. Den slags te kan have flere farver, rød, grøn, gul og så videre. De små kugler har endda også forskellige farver og smage! Så der kan tages en masse flotte billeder af denne te.

Det nye og smarte til din næste fest eller bryllup?

Har du prøvet bubbletea, og er du vild med konceptet? Så måske du skulle overveje at servere dette til den næste store fest, eller endda dit bryllup? Det kan noget helt specielt. Det passer perfekt til et sommer bryllup og det vil bare se så godt ud på bryllupsbillederne. Glem nu ikke fotografen, ellers får du ingen billeder af det flotte friske sommerbryllup med den smukke og unikke te. Se bryllupsfotograf på bryllupsfotograf.me. Så er du også med på det nyeste nye.