Bubble tea – lær mere om den populære drik

Inden for de seneste år er bubble tea begyndt at blive meget populært hele verden over. Drikken der har fået sit navn på grund af skummet, stammer fra Taiwan, og blev en ting i begyndelsen af 80’erne. Sidenhen er den først blevet populær blandet amerikanerne og nu også danskerne. Læs videre for at lære mere om drikken.

Hvad er bubble tea egentlig?

Bubble tea er en drik, der er lavet af kold te, frugtsirup og tapioca-perler. Tapioca-perlerne lægger sig i bunden og er på randen til at poppe, når man tager dem i munden.

Drikken kan laves af forskellige slags te. Du kan enten vælge imellem grøn te, Oolong-te eller sort te. Smagen afhænger af dit valg af te, frugtsirup, tapioca-perler og hvad du ellers vælger at tilføje til teen. Du kan nemlig vælge at tilsætte mælk eller juice til din drik. Når du skal vælge tapioca-perlerne, så er der også mange forskellige smage at vælge imellem. De kan smage af alt fra kaffe til frugt. Deres konsistens er nærmest som gele, og de er helt runde, bløde og søde.

Kan man lave det selv?

Du kan sagtens lave det selv. Det er faktisk meget nemmere end du tror, hvis du har den rigtige opskrift. Inden du kaster dig ud i at lave det, skal du bare have de rigtige ingredienser og også gerne have en shaker.

Når du skal til at lave det, så skal du gerne overveje om du vil lave boba perlerne selv eller om du vil købe dem. Begge dele giver rigtig fine og lækre resultater. Det kan du dog læse mere om i denne lækre opskrift på bubble tea her.

Hvis du gerne vil lave et lækkert måltid ud af det, så kan du med fordel lave hjemmelavet rabarbergrød til din bubble tea. De to ting går utrolig godt sammen, og er bare lækre generelt. Du kan finde en god opskrift på gammeldags rabarbergrød her.