2 gode grunde til at bruge algerens

Alger er ganske almindelige, men de grønne plamager på dit hjem ødelægger konstruktionerne, ser grimme ud og kan generelt forhindre dig i at vedligeholde dit hjem, som det burde blive. Derfor kan du trygt gøre algerens til en fast rutine i dit hjems årlige rutine.

Dit hjem fremstår smukkere

Det er de færreste mennesker, der synes, alger er det skønneste i verden. Dit hjem er et sted, hvor du med stor sandsynlighed bruger mange timer af dit liv. Derfor er det også vigtigt, at det er rart at være der. Alger bidrager ikke med noget positivt i det henseende, og derfor er der dit hjems udseende en glimrende grund til at fjerne alger.

Du kan anvende algerens på størstedelen af dit hjem, blandt andet:

  • Taget
  • Facaden
  • Terrassen
  • Fliser
  • Hegn og stakit.

Bedre vedligehold

At investere i sit hjem bør være en langsigtet plan, men det kan alger få sat en stopper for. Derfor bør du også anvende algerens, så dit hjems konstruktioner lever længere. Et tag, der er angrebet af alger, forgår f.eks. hurtigere end et tag, der bliver behandlet. Det skyldes blandt andet, at algerne også sætter sig i tagrenden, når regnen kommer og skyller dem med sig. Dermed kan din tagrende stoppe til, og du kan risikere irriterende vandskader på dit hjem.

Din terrasse, fliser og facade på dit hjem er generelt nemmere at vedligeholde, hvis du husker at fjerner algerne fra det.

Gør det selv eller professionel hjælp?

Du kan sagtens selv fjerne alger derhjemme, men ved at få hjælp fra en professionel virksomhed, er du sikker på, at algerne bliver bekæmpet mest effektivt.

Husk desuden altid at bruge miljøvenlig algerens. Myndighederne er meget opmærksomme på miljøskadelige kemikalier i rengøringsmidler og lignende, så du kan risikere en større bøde, hvis ikke du overholder de gældende regler på området.